Κατασκευαστές

Newsletter

Ποιοι Είμαστε

Η Jungle Green γεννήθηκε μέσα από μητρική ευαισθησία. Από αυτή την ξαφνική αφύπνιση, το ένστικτο, που αναζητά τον καλύτερο τρόπο για να μεγαλώσει ένα μωρό, ένα παιδί, τα παιδιά μας!
Στα μονοπάτια της Jungle Green περπατήσαμε πρώτα εμείς...τί θα δίναμε στα δικά μας αγγελούδια; τί μας έλειπε; πώς θα στηρίζαμε επιτέλους αυτή την ανάγκη για προστασία της φύσης, της ζωής μας, του μέλλοντος των παιδιών μας;
Έτσι, η Jungle Green σμιλεύτηκε με πάθος.
Από γονείς για γονείς. Με συνείδηση και διάθεση αλλαγής προς ένα καλύτερο και οικολογικό αύριο. Στο χρώμα που ανθίζει οξυγόνο. Με σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας.
Με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και τη χρήση αγνών πρώτων υλών, και με στόχο τη διαφορετικότητα, χρηστικότητα και πρωτοτυπία των προϊόντων μας, στα μονοπάτια της Jungle Green θα περιηγηθείτε ανάμεσα σε ρούχα από οργανικό βαμβάκι, παπούτσια από φυσικό δέρμα, βιολογικά καλλυντικά για μωρά και παιδιά, οικολογικά παιχνίδια, είδη φαγητού, είδη ύπνου, είδη διακόσμησης δωματίου, αξεσουάρ για τη βόλτα, ρούχα προστασίας από τον ήλιο, αξεσουάρ για θάλασσα και πισίνα.
Σας ευχόμαστε απολαυστικές βόλτες στην καταπράσινη ζούγκλα μας! Ελπίζουμε να γίνουμε το καταφύγιο σας!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Μαρία


Επικοινωνία

1. Μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα: 6942445555

2. Στείλτε μας e-mail στο info@junglegreen.gr

3. Επισκεφθείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα στην Αντίπαρο, Αρσάνας 0, στον κεντρικό δρόμο στην Χώρα της  Αντιπάρου, Τ.Κ. 84007, Νομός Κυκλάδων (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας)

4. Γίνετε φίλοι μας στη Σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/JungleGreenGr/


Top